Welkom op de website van Stichting Grenzeloos Verbinden.

Stichting Grenzeloos Verbinden wil de integratie van vluchtelingen een steuntje in de rug geven. We richten ons met name op vluchtelingen in Den Haag en omgeving. Grenzeloos Verbinden organiseert activiteiten die vluchtelingen op een laagdrempelige manier in contact brengen met buurtbewoners. Ook helpen we bij het vinden van (vrijwilligers)werk. De mensen achter de stichting zijn betrokken mensen die m.n. werken bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarnaast betekent ‘Grenzeloos Verbinden’ ook samenwerken met andere initiatieven. Want samen staan we sterker en kunnen we meer bereiken.

Bezoek voor informatie over onze activiteiten onze Facebook pagina.

Contactgegevens

Stichting Grenzeloos Verbinden
KvK-nummer:  66915953
E-mail:
info@grenzeloosverbinden.org

Bestuur

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *